Hei.
Jeg er en mann, i 30 årene fra Vestlandet. Jeg har 4 søsken. Jeg er gift og har to barn. Jeg velger å være anonym frem til jeg føler meg klar til å avsløre hvem jeg er.

Jeg har fra barndommen av hatt det veldig vanskelig, mine foreldre valgte å skille seg og det ble en veldig stygg prosess for oss barna. Etter dette har jeg slitt utrolig mye igjennom tyveårene med veldig dårlig selvtillit, angst, depresjon, avhengighet, dårlig konsentrasjon, utmattelse, generell tristhet, selvmordstanker og alt det fører med seg, ødelagte vennskap og nesten et ødelagt ekteskap.

Jeg har en veldig god jobb, nydelig og veldig støttende kone, fantastiske barn og en familie utenom som er veldig støttende og gode som jeg har et veldig godt forhold til.

Tilsynelatende har mitt liv fra jeg traff min kone da vi var 16 år og frem til for et par år siden nok sett ganske perfekt ut fra utsiden. Jeg har en veldig god evne til å legge skjul på det vonde å tulle det vekk når det blir vanskelig. Jeg har konsentrert meg veldig mye om jobb, suksess og at jeg skal være `like god som alle andre (selvom jeg i senere tid har skjønt at alle har sine problemer, store eller små)

Jeg er driiiiiiiiit lei av å møte motstand, jobbe steinhardt og ikke komme noen vei uten de helt store resultatene. Jeg bestemte meg derfor for å skrive om det her. Jeg skal nå gjennom denne bloggen forplikte meg til å gjøre alt i min makt for å klatre fra bunnen i mitt liv til toppen i mitt liv, det er faen meg på tide. Jeg ønsker å forklare hvert av mine problemer/ helseplager i en egen post pr plage, for så å begynne å skrive poster på hvordan jeg skal bli kvitt mine plager å nå toppen av lykke i livet. Jeg vil lage en plan for hvordan jeg skal få dette til, forplikte meg til den og oppdatere på hvordan det ligger an

Jeg kommer til å lage kategorier for:

-Helseplager

-Plan og løsning på problemene

-Fremgang

-Suksess.

Håper dere liker det dere leser `Hvis noen gidder å lese i det hele tatt :⊗  Jeg skriver hovedsakelig for å bruke dette som en del av terapien om du vil, men kan jeg inspirere eller hjelpe andre så er det meeeget velstående. Siste post i denne bloggen blir forhåpentligvis at jeg har nådd mine mål. Så snart livet føles tilfredstillende, at jeg har nådd den toppen det er mulig å oppnå med de kortene jeg har fått utdelt her i livet så slutter jeg å skrive. Frem til da så blir denne bloggen en del av kampen.

Wish me good luck Fuckers…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s